Természetes összetevők 98%

Újrahasznosított PET 100%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Természetes összetevők 98%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Újrahasznosított PET 100%

Férfi testápolás – Insight Professional

Férfi testápolás - Insight Professional

Az Insight Professional a tökéletes és természetes férfi hajápolás élményét is segíteni szeretné. Ám hajápolási termékeink mellet kínálunk természetes összetevőjű készítményeket a szakállápolás, férfi testápolás környezetbarát világából. A férfi hajfesték család pedig világszinvonalon is megállja a helyét.

Termékeink nem csak tisztítanak, vagy színeznek, hanem táplálják és ápolják is a szőrzetet vagy a hajat. 

Segítenek kiteljesedni, megteremteni az egyéni és egyedi stílust.

Férfi testápolás természetesen

Férfi hajápolás

Minden Insight sampon vagy egyéb hajápolási termék unisex így azokat férfiak és nők egyaránt használhatják. Valójában a férfi és a női haj között nincs semmilyen különbség. Éppen ezért az ápolása sem igényel különleges samponokat.

Az Insight Professional samponok tehát bátran használhatóak férfiak számára is. Annál is inkább mert a férfiaknál is jelen vannak a különböző hajtípusok, amikre különböző összetételű samponokat ajánlunk, annak érdekében, hogy haja egészséges, ápolt, friss és ami a legfontosabb sokáig természetes színű és dús maradjon.

Szakállápolás

A szakállápolás egyik alapvetése a megfelelő szakáll sampon használata. Ahogy a haj úgy a szakáll is koszolódik és nagyon nem mindegy, hogy mivel tisztítjuk. A szakállápolás nagyon fontos része a megfelelő szakáll sampon, ami nem csak a szőrzetet, hanem a szőrzet alatti arcbőrt is tisztítja és ápolja. A szakáll sampon védi a bőrt a kiszáradástól és a kiszáradás okozta viszketéstől.

A szakállas férfiaknak ismernie kell a szakállolajat!

Az olaj előnye, hogy már borosta esetén is használhatod, és a szakáll mellett a bőrödet is táplálja, ugyanis a legtöbb szakállolaj hidratáló összetevőket tartalmaz.

A végeredmény rendezett, ápolt, puha és hidratált szakáll.

De ne feledjük el a szakáll tisztító  folyadékot sem, ami a szakállasok mindennapi kelléke kell, hogy legyen. A szakállápolás alap elemeként kell használni. Nem csak eltávolítja a szakáll napi szennyeződéseit, de taáplálja, frissíti és lágyatja a szörzetet.

Férfi hajfesték

A férfi testápolás fontos része lehet a férfi hajfesték használata. Sok férfit zavar a korral járó hajszínvesztés, ami az Insight Professional hajfestékek alkalmazásával orvosolható. Az Insight kifejezetten férfiaknak is készít hajfestékeket, amik teljesen egyenértékűek a női hajfestékekkel, tartós színt biztosítanak. Nem roncsolják a hajat, hiszen természetes összetevőkből készülnek. 

Olyan színválasztékot kínálunk, ami segíti, hogy a férfi hajfestés ne legyen feltűnő. Általában a természetes férfi hajszínekhez nagyon hasonló színek teszik népszerűvé ezeket a termékeket.

Csodás színeket festhetünk a feketétől, a sötétbarnán át a divatos szürkés, ősz hajszínig. Puhítja és hidratálja a hajat, amely garantáltan intenzív, és a tartósan ragyogó színű lesz. Festékeink védik a hajszálakat, és az ősz hajszálaknál is tökéletesen fednek. Intenzív és mély árnyalatokat biztosít az incolor man termékcsaládunk. A friss és csillogó hatás mellett a haj puha és hidratált lesz közvetlenül a festés után is.

Férfi testápolás

A férfi testápolás, a testhigénia és a szőrzet higiénia természetes módon, ugyanolyan kiemelt szerepet játszik ma már a modern ember férfi életében, mint a divatos dezodorok, parfümök használata. Az Insight Professional olyan készítményeket kínál, amelyek mellet bármilyen illatanyagú parfűmök, vagy dezodorok használhatók. Az Insight a természetes tisztításra és ápolásra helyezi a hangsúlyt, amikor a férfi testápolás megoldásaira keresi a válaszokat. 

Alapvetően az unisex hajápolási termékei mellet a férfiaknak kifejlesztett férfi tusfürdőt kínálja napi használatra, ami egyben sampoként is funkcionál, valamint egy különleges természetes alapanyagokból készült arcápoló és borotválkozás utáni krémmel is jelen van.  

Az arcápoló, borotválkozás utáni termékünk nyugtat, hidratál, az arcnak puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz.

Item added to cart.
0 items - Ft