Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%

Insight természetes hajápolás webshop

Insight természetes hajápolás webshop

Termékkategóriák

Száraz a haja?   Az Insight-al nem probléma!

Festett, sérült haj? Az Insight regenerál!

Göndör a haja?  Az Insight megóvja!

  

Az Insight Professional a természetes hajápolás elkötelezett híveként, bemutatja natúr termékeit, mely természetes hatóanyagú bio egészséges megoldást kínál. Hajápolás, csúcsminőségű professzionális hajápoló termékeinkkel! Természetes, minden mentes hajápoló formula 96%-ban bio hatóanyagokkal a bársonyos, selymes tapintású és egészséges hajért.

Hajápolási termékek: Natúr hajfesték, természetes sampon, bio hajbalzsam, organikus hajápolás, természetes hajbalzsamok, bio samponok.

INSPIRÁCIÓNK: A VÁROSI TERMÉSZET

Az INSIGHT termékcsalád a természetes szépségápolást tükrözi. Azért született meg laboratóriumainkban, hogy összhangot teremtsen a növényi kivonatokban és olajokban rejlő ősi bölcsesség és azon etikus választás között, hogy   szerves összetevőkkel dolgozzunk. A természet, városi értelemben, az inspirációnk forrása.

VÁLASZTÁSUNK: NÉLKÜLÖZHETETLENSÉG + HATÉKONYSÁG

Az INSIGHT termékek táplálóak, védelmet nyújtó és létfontosságú aktív összetevőkben gazdagok, tisztaságukból fakadóan egészséges választást jelentenek. Innovatív, egyedülálló készítmények, melyek megóvják a haj egészségét és ragyogását. A szigorúan ellenőrzött, válogatott nyersanyagoknak köszönhetően, természetes kozmetikumok, amelyek garantálják a tökéletes formázást és a magas szintű szakmai elégedettséget.

KÜLDETÉSÜNK: KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG

Az INSIGHT küldetésének tekinti a fenntarthatóságot, mind környezeti, mind társadalmi szempontból. Nálunk megtalálhatóak azok a natúr kozmetikumok, amelyek mindenki számára elérhetőek, gyengédek, mégis hatékony környezetbarát termékeket kínál: professzionális minőséget elérhető áron.

Célunk a natúrkozmetikumok fenntartható webshopja

Olyan innovatív organikus termékeket kínáljunk a fodrászok számára, mind hajfestékek, hajápolók és hajformázók terén, mellyel vendégeik egyedi igényeit is ki tudják elégíteni és folyamatosan bővíteni a felhasználok körében a természetes kozmetikumok használatát. Ezek az organikus vagy bio kozmetikumokat, egyszerre felelnek meg a vegán és parabén mentes elvárásoknak.

Miért a vegán kozmetikumok?

A vásárlóknak egyre inkább fontos, hogy Vegán kozmetikumokat használjanak, főként, ha minőségi hajápolásról beszélünk. A Vegán termékek semmiféle állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak és a tesztelésükhöz sem használnak állatokat. Ha ilyen természetes kozmetikumokat használsz nem csak a saját egészséged óvod, hanem a környezetterhelésed is csökkented.

Natúr hajápoló kozmetikumaink kiváló minőségű, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. Csak biotermékeket forgalmazunk web áruházunkban. A natúrkozmetikumok olyan haj és testápolási készítmények, melyek előállításához kizárólag természetes eredetű alapanyagokat használnak, és káros szintetikus kémiai anyagoktól mentesek.

Item added to cart.
0 items - Ft