Természetes összetevők 98%

Újrahasznosított PET 100%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Természetes összetevők 98%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Újrahasznosított PET 100%

INSIGHT- Érzékeny fejbőr - hajápolási termékek érzékeny fejbőrre

Érzékeny fejbőrre hajápolási termékek

Kímélő hajápolás, érzékeny fejbőrre!

Az érzékeny fejbőr ápolása kényes feladat, ahol különösen fontos, hogy elkerüljük a kemikáliák használatát. Az INSIGHT Professional ebben tökéletes partnere!

A fejbőr naponta számos olyan károsító tényezőnek van kitéve, mint a légszennyezés, a stressz, az időjárási körülmények, allergia vagy az erős tisztítószerek használata. Mindezen hatásoknak való kitettség nagy fokú érzékenységet és sérülékenységet eredményezhet, amely jelentkezhet viszketés, szárazság, kipirosodás vagy érintésre való túlzott reaktivitás formájában.
Az ÉRZÉKENY FEJBŐRRE ÉS IRRITÁLT FEJBŐRRE VALÓ TERMÉKCSALÁDOT azért alkottuk, hogy megoldást nyújtsunk azok számára, akik túlzott érzékenységtől szenvednek, és szeretnék megóvni fejbőrük egészségét egy kíméletesen gyengéd, mégis hatékony termék használatával.

KIVÖRÖSÖDÖTT ÉS BEGYULLADT FEJBŐR
Hogy megszüntessük a fejbőr gyulladtságát, mely a kipirosodást okozza, alapvetően fontos a megfelelő termék használata, mely enyhítő és nyugtató hatással rendelkezik, akár csak az INSIGHT IRRITÁLT FEJBŐRRE való termékei.

Az INSIGHT segít abban, hogy az érzékeny fejbőr se legyen problémás fejbőr.

Szűrés ár szerint
Item added to cart.
0 items - Ft