Insight Természetes hajápolás

Természetes összetevők 98%
Nikkeltesztelt 100%
Vegan 100%
Újrahasznosított PET 100%

Insight - Hydra Color hajfestékek

Az Insight az INCOLOR termékcsaláddal kiváló minőségű növényi fehérjéket tartalmazó festékrendszert kínál, alacsony ammónia tartalommal, erősen hidratáló és védő hatással. Intenzív színeket, hosszan tartó ragyogást biztosít, miközben védi a hajszálakat.

A Hydra-Color® Blend természetes eredetű észterek keveréke (lauril-laktát, oktil-dodecil-laktát, trisztearil-citrát), amely tej- és citromsavból származik, és védő hatása mellett hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

A hajfestés során ezekből az észterekből válnak ki:
• olyan savak, amelyek képesek a fejbőr pH-értékét megőrizni;
• olyan neutrális sók, melyek a felszabadult ammóniával vegyülve képződnek, például ammónium-laktát és NMF (Natural Moisturing Factor – Természetes hidratáló faktor), amely alapvető eleme a haj és a fejbőr hidratációjának.

Ily módon a víz a haj belsejében marad.

KIVONATOK
+ Növényi keratin
Hidrolizált búzából, kukoricából és szójafehérjékből áll, valamint olyan aminosavakból, amelyek hasonlítanak a hajban és körömben találhatóakhoz, így erősítik a hajszálakat, valamint növelik térfogatát és fényét.
+ Bio argánolaj
„Folyékony aranyként” is emlegetik előnyös hatásai miatt. Ez az olaj puhává, rugalmassá és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Gazdag E-vitaminban, linolsavban, Omega 3 és 6 zsírsavakban. Ellensúlyozza a szabad gyökök hatását, növelve a haj rugalmasságát. Puhábbá és könnyebben kifésülhetővé teszi a hajat, miközben táplálja és védi a hajfestés során.
+ Szőlőmagvaj
Vitaminokban és polifenolokban gazdag, fiatalító tulajdonságairól ismert. Energetizáló és szerkezet-helyreállító tulajdonságai lehetővé teszik a haj nedvességtartalmának jobb szabályozását.

INCOLOR extra tulajdonságai
VEGAN OK TANÚSÍTVÁNY
Az INCOLOR VEGAN OK minősítéssel rendelkezik. Ezt a szabványt azért hozták létre, hogy az élet és a környezet tiszteletben tartásának kultúrája szélesebb körben is elterjedjen, és, hogy ezek az értékek mindenki számára közös örökség legyen.
NIKKEL TESZTELT
Termékeink Nikkel teszten estek át (kevesebb, mint 0,5 PPM), nagyobb biztonságot nyújtva túlérzékenység esetén is.
TERMÉSZTES ÖSSZETEVŐK MAGAS ARÁNYA
A Hydra-Color® termékek nagy százalékban természetes eredetű összetevőkből állnak. Átlagosan a több, mint 90%-ban természetes eredetű nyersanyagokból tevődnek össze.

ALACSONY AMMÓNIATARTALOM
A Hydra-Color® növényi alapú krémhajfesték alacsony százalékban tartalmaz ammóniát, ami színárnyalattól függően változhat.
TERMÉSZETES SZÍNEK
Az Incolor előre kikevert természetes színeket biztosít: így a kívánt hatás elérése érdekében nem kell összekeverni egy színbázissal, még ősz haj esetében sem.
ERŐS KONDICIONÁLÓ HATÁS
Az aktív összetevőknek köszönhetően a Hydra-Color® krémhajfesték puhává és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat.
ALLERGEN – MENTES ILLAT
Olyan illatanyagokat választottunk, amelyek csökkentik az irritáció kockázatát.

Eredmények
• Puha, táplált és helyreállított haj
• A fejbőr nagyobb védelme a hajfestés során
• 100% fedés, még a legnehezebb ősz haj esetén is
• Hosszan tartó szín
• Intenzív és mély árnyalatok

Szűrés ár szerint

Nézze meg az Insight természetes világának más termékeit is.

Item added to cart.
0 items - Ft