Természetes összetevők 98%

Újrahasznosított PET 100%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Természetes összetevők 98%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Újrahasznosított PET 100%

INSIGHT- Sérült hajra hajápolási termékek

hajápolási termékek sérült hajra

ÁLLÍTSUK HELYRE A KÁROSODOTT HAJ FÉNYÉT ÉS ÉLETEREJÉT.
Az agresszív vegyszeres kezelés, festés, évszakváltás és magas hőmérséklet: olyan
tényezők, amelyek károsíthatják, sérülékennyé, szárazzá, fénytelenné és fakóvá változtatják a hajat.

HATÉKONY ÁPOLÁS ÉS REGENERÁLÁS ORGANIKUS TERMÉKEKKEL A KÁROSODOTT, ERŐSEN IGÉNYBE VETT HAJRA.

A rosszul megválasztott termékek és a hibás hajápolási szokások megviselik a hajkoronánkat. A hajunknak akárcsak az egész szervezetünknek szüksége van bizonyos tápanyagokra. Az Insight Damage Hair termékcsaládja az a célt szolgálja, hogy a sérült, roncsolt és töredezett hajkoronát ismét egészségessé, fényessé és életerőssé varázsolja. A legfontosabb, hogy termékeink természetes módon elállítót hatóanyagokat tartalmaznak, így biztosítják az egészséges hajtáplálást.

A sérült hajnak szüksége van egy intenzív szerkezet-helyreállító kezelésre, ami a hajba beépülve kijavítja annak sérüléseit. A szerkezet helyreállító maszkunk nemcsak kívülről, hanem belülről is segít megerősíteni a haj szerkezetét és visszaállítani annak természetes nedvességtartalmát.

A sérült haj kezelését ne vegyük félvállról. A sok vegyszer okozta negatív hatást nem lehet egyetlen kezeléssel ellensúlyozni. A sérült haj helyreállítása időt igényel ezért érdemes huzamosabb ideig kimondottan erre kifejlesztett organikus sampont és kondicionált használni. Így idővel hajunk visszanyeri fényét és rugalmasságát.

Szűrés ár szerint
Item added to cart.
0 items - Ft