Természetes összetevők 98%

Újrahasznosított PET 100%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Természetes összetevők 98%

Nikkeltesztelt 100%

Vegan 100%

Újrahasznosított PET 100%

Hajfestés

Hajfestés

A hajfestés és a megfelelő hajfesték kiválasztása minen nőnek egy kényes kérdés. Az Insight professionál hajfesték család ebben segít! Ismerje meg, próbálja ki az Insight profssional természetes hajfestékek világát. Minden hajfesték természetes összetevőkből készült, a tartós szín mellet nem roncsolja a hajat, sőt védi a környezeti behatásoktól. Termékeink között minden olyan színárnyalat megtalálható, ami divatos, keresett vagy éppen egyedi.
 

Hajfestés természetes összetevőkkel.

Blonde-szőkítés

A szőke haj mindig is az elegancia szinonimája volt, bármilyen árnyalatú is legyen. Az utóbbi években azonban különösen a hideg árnyalatok váltak egyre divatosabbá, ezért hoztunk létre egy speciális termékcsaládot a hideg fényvisszaverődések eléréséhez és hosszú távon való megőrzéséhez.

Color - Hajfestékek

Az Insight az INCOLOR termékcsaláddal kiváló minőségű növényi fehérjéket tartalmazó festékrendszert, alacsony ammónia tartalommal, erősen hidratáló és védő hatással. Intenzív színeket, hosszan tartó ragyogást biztosít, miközben védi a hajszálakat.

POST COLOR - Színelőhívás

Az Incolor termékcsalád kiegészítéseként termékeink segítenek javítani a színteljesítményt, mindig garantálva a haj védelmét és jólétét.

Item added to cart.
0 items - Ft