Gondoskodunk a hajadról!


INSIGHT Professional Kft.


Nagyon örülünk, hogy itt vagy, és egy kicsit többet mesélhetünk magunkról!

Mi vagyunk az INSIGHT, természetes, professzionális haj- és testkozmetikumokat készítünk, színültig bio összetevőkkel. Jellegzetes barna újrahasznosított csomagolásunkban vegán recepteket találsz, speciális vonalakra bontva, hogy megfeleljenek a haj és a fejbőr változatos igényeinek (és az Ön véleményére reagálva folyamatosan készítünk újakat!).

Ha megnézi termékeinket, észre fogja venni a "100% made in Italy" címkét. Szakértőink Bologna napsütötte dombjain található laboratóriumokban fordítják szaktudásukat olyan termékekké, amelyeket a világ több mint 40 országában professzionális fodrászok választanak. Bizalmuknak köszönhetően egyre több nő ismeri meg a természetes, tudatos gondoskodás előnyeit (mindezt az ember- és környezetszeretet jegyében!) - biztosak vagyunk benne, hogy támogatásunkkal Ön is észreveszi látványos hatásait!

Minden nőnek itt a helye, aki az egészsége és szépsége gondozásával kapcsolatos szakmai tudásra vágyik. A természetre koncentrálunk


Arra szeretnénk buzdítani minden természetbarátot, hogy fedezze fel a szokatlan növényi formulákat az INSIGHT termékekben. A természetes összetevők elképesztő erejét a hölgyek és urak egyaránt értékelni fogják, akiknek egy speciális termékcsaláddal készültünk. Nem titok, hogy a kifejezetten ökológiai összetevők hatnak a legjobban testünkre és hajunkra. Ezért örömmel nyúlunk hozzájuk! A természettől lenyűgözve, gondosan fejlesztjük kozmetikumaink összetételét, hogy később a tesztfázisokban finomíthassuk. Ennek köszönhetően meg vagyunk győződve arról, hogy termékeink egyszerűen hatékonyak és biztonságosak. A bennük található kivonatok és olajok  eltérő "erővel" rendelkeznek: mosó, antibakteriális, tápláló, tonizáló, nyugtató vagy erősítő hatásúak. Ezért a termékeinkben található növényi összetevők, „meggyógyíthatják” a fejbőrt, a testet és a hajat. A legjobb dolgok a természetben vannak.

Virágozzon természetesen az INSIGHT kozmetikumokkal!


 

Kapcsolat


2600 Vác
Széchenyi utca 33.
Magyarország

Hétfőtől - péntekig: 08.00 - 17.00

Természetes hajápolás könnyedén! Webáruházunk