Fenntarthatóság

Számunkra küldetés, életstílus. Minden nap igyekszünk olyan jó gyakorlatokat népszerűsíteni, amelyek pozitív hatással vannak a környezetre. Napról napra fontos változások születnek: ezért a fenntarthatóság mindenki számára választható.

Kozmetikai tanúsítványaink

Cosmos natural tanúsítvány

Ezt a nemzetközileg elismert szigorú szabványt az öt fő európai natúr- és biokozmetikai tanúsító ügynökség dolgozta ki, és meghatározza azokat a követelményeket, amelyeknek meg kell felelniük ahhoz, hogy egy kozmetikai terméket natúrnak nevezzenek. Célja a fenntartható fejlődés elveinek alkalmazása a teljes kozmetikai ellátási láncban, az alapanyagok jellemzésétől a késztermékek forgalmazásáig. A végső cél tehát a környezet és a bolygón élő emberek jóléte szempontjából elengedhetetlen kérdések kezelése, egyre több természetes és biokozmetikai termék kifejlesztésének elősegítése

Eco Bio kozmetikai minősítés

jólétének tiszteletben tartásának igényét elégíti ki: a tanúsított termék kiválasztása tehát a legjobb garancia annak védelmére. Szigorú bőrgyógyászati vizsgálatokat igényel (érzékeny bőrre is) a készterméken, garantálva a tiszta és bőrbarát formulákat, amelyek alkalmasabbak az érzékeny, finom bőrre. Ez azt jelenti, hogy olyan termékeket használnak, amelyek alapanyagait szigorú eljárási irányelvek szerint választották ki, és amelyek alapelvei az organikus, ökológiai és természetes elveken alapulnak.