INSIGHT Professional

A természetes
hajápolás

Az INSIGHT Professional egy prémium kategóriás olasz hajkozmetikum márka, ami elkötelezett híve a természetes hajápolás újra felfedezésének. Bio alapanyagokból, vegan termékeket állít elő 98 %-ban az alapanyagok teljesen természetesek. A csomagolásnál pedig 100%-ban újrahasznosított és hasznosítható csomagolóanyagokat használ.

INSIGHT hajápolások

hajkezelések


Minden hajtípusra szabva, hogy létrehozza a saját napi szépség- és wellness rituáléját. Mindannyiunknak megvan a saját identitása, egyedisége, preferenciái, haja: ez az oka annak, hogy egy komplett rendszert készítettünk Önnek, amelyben kiválaszthatja a megfelelő kombinációt. A hajad mindig is szenvedélyünk volt.

Különleges kozmetikai
tanúsítványokkal rendelkezünk


Cosmos natural

Ezt a nemzetközileg elismert szigorú szabványt az öt fő európai natúr- és biokozmetikai tanúsító ügynökség dolgozta ki, és meghatározza azokat a követelményeket, amelyeknek meg kell felelniük ahhoz, hogy egy kozmetikai terméket natúrnak nevezzenek. Célja a fenntartható fejlődés elveinek alkalmazása a teljes kozmetikai ellátási láncban, az alapanyagok jellemzésétől a késztermékek forgalmazásáig. A végső cél tehát a környezet és a bolygón élő emberek jóléte szempontjából elengedhetetlen kérdések kezelése, egyre több természetes és biokozmetikai termék kifejlesztésének elősegítése.

ECO Bio kozmetikai minősítés

Az ICEA az egyik legelismertebb szervezet a környezetvédelmi és etikai tanúsítási szektorban. Az Eco Bio Cosmesi minősítés mindenekelőtt a szervezet jólétének tiszteletben tartásának igényét elégíti ki: a tanúsított termék kiválasztása tehát a legjobb garancia annak védelmére. Szigorú bőrgyógyászati ​​vizsgálatokat igényel (érzékeny bőrre is) a készterméken, garantálva a tiszta és bőrbarát formulákat, amelyek alkalmasabbak az érzékeny, finom bőrre. Ez azt jelenti, hogy olyan termékeket használnak, amelyek alapanyagait szigorú eljárási irányelvek szerint választották ki, és amelyek alapelvei az organikus, ökológiai és természetes elveken alapulnak.

Minden termékünk


 

Az összetevők 98,43 %-a természetes eredetű


100 %-ban újrahasznosított csomagolás


Vegán termék, Vegan OK tanúsítvánnyal rendelkezik


Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt érzékeny bőrön


Minden termék 0,5 PPM-nél kisebb nikkel tartalmú

Szén - dioxid semleges lábnyomú márka

 

Termékeink nem tartalmaznak


 

Parabének


Szilikon


Mesterséges színezék


Illat allergének


Ásványi olajak

 

Célunk egy olyan természetesebb életstílus, amely fenntartható és kevésbé ártalmas számunkra és a nekünk otthont adó Föld számára.